2013. június 2.

Rockstar SuperSours - Green Apple



A Rockstar SS Bubbleburst után a SuperSours következő tagja a Zöld Almás változat. Minőségben nem marad el a Bubbleburst-től, de ízben és a kiváltott reakciókban már annál inkább. 


Megjelenésében a két SS szinte egyforma, a színeket leszámítva. A zöld almás esetében is a "Party grafika" tetszetős megjelenést kölcsönöz a doboznak. Nem hiányozhat az örök védjed a bal oldalon látható Rockstar csillag. Zöld és baba kék alapszínek dominálnak. A háttérben a SS és  SuperSours felíratok láthatók és olvashatók különböző betű stílusban, és méretben. Ez igaz volt a Bubbleburst-re is. 

A zöld almás esetében nem nehéz kitalálni, hogy ízesítése zöld alma. Színe halványabb sárga mint azt az átlagos tutti-frutti energiaitalok esetében megszoktuk. Megkóstolva az italt felfedezhetjük kellemes almás ízét, melyre már erős illata is felhívja a fogyasztó figyelmét. Kibontás után jól érezhető a kellemes zöld alma aroma. Belekortyolva az italba erősen édesnek érezhetjük, majd ezt hamar felváltja a savanyú íz, melyet heves nyáltermelés követ. Egyszerre kellemesen édes és kellemesen savanyú. Az ital savanyú ízű, de nem savas. Tehát nem hagy hátra kellemetlen szájízt, vagy gyomor bántalmakat. Nálam heves nyáltermelést váltott ki, melynek egyenes következménye, hogy még szomjasabb lettem. Elég hamar ellehet fogyasztani így az italt. 

Bár cukor tartalma megegyezik a társával, mégsem éreztem annyira édesnek mint a Bubblebusr-t. Ez köszönhető a savanyú ízvilágnak is. 


                                      500ml-ben
  • Energia:                 1245kJ/295kcal
  • Szénhidrát:                  69g
  • ebből cukor:                 69g
  • fehérje:                        2g
  • Niacin(vit. B3):             16mg
  • Vitamin B6:                 1,4mg
  • Vitamin B12:                2,5microg
  • Vitamin B5:                 6mg


Tartalmaz továbbá: Citric, Acid, Malic Acid, Taurin 400mg/100ml, zöld alma ízesítés, koffein 32mg/100ml, glucuronolactone, ginseng kivonat, guarana kivonat, inositol, karamell színezék. 

Szintén egy remek energiaitalt ismerhettünk meg a Rockstar SuperSours - Green Apple személyében. Aki szereti az édeset, vagy a savanyút, esetleg mind a két ízvilág kedvelője bátran kóstolja meg. A British Store kínálatában megvásárolható az energiaital 600Ft/db áron.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése