2013. július 1.

Monster Rehab - Orangeade tea


A Monster Rehab Orangeade energiaitalt megvásárolhatjátok a British Store üzletében. 

Ahogy a külföldi Monsterek esetében már megszokhattuk a doboz teteje, és nyitó füle is fényes fekete. Összhangban a doboz megjelenésével. A Rehab kategóriának elsődleges lényege, hogy vitalizálja és energiával töltse fel a fogyasztót. Gyors elfogyasztásra tökéletesen alkalmas, még is minden megtalálható benne ami egy rendes energiaitaltól elvárható. Vagy még sem? Valójában a Rehab italokból hiányzik a szénsav. Pont ettől a kis eltéréstől lehet gyorsan és jóízűen fogyasztani őket.

Megjelenés:
Ahogy a Monster Rehab - Green tea tesztben is írtuk, a doboz főbb motívumai nem változnak, de a háttérszín és a Rehab felírat színe az ízesítéssel megegyező színt kap. Ennek megfelelően a narancsos Rehab narancs színben pompázik. Minden más megegyezik a zöld teás verzióval. 

Ízlelés:
Kibontás után egy kellemes narancslé illat fogadott. Bele kóstolva az italba kellemesen édes, a már jól ismert tea keverék fogadott. A korty első felében, és a korty lenyelése után is éreztem a finom narancs ízesítést. Egy picit talán lehetne erősebb is az az íz. Természetesen közben ott van az a furcsán Monsteres tea íz is, mely minden Rehab ital védjegye. Ha választanom kellene, akkor inkább a narancsos verzióból innék többet mint a zöld teásból.



Átlagos tápérték 100ml-ben:

                                      100ml-ben
  • Energia:                  44kJ/10kcal
  • Fehérje:                      0,1g
  • Szénhidrát:                  2,1g
  • ebből cukor:                1,9g
  • Só:                             0,175g
Zsírt, telített zsírsavakat, rostokat nem tartalmaz, vitaminokat (B2, B3, B5, B6, B12) pedig több, mint 11%-ban tartalmaz.

Tartalmaz továbbá: narancs és fekete tea kivonatot, narancslé koncentrátum (3%), és kókusz víz koncentrátumot, ginseng, guarana, taurin és az alap összetevőket: Cukor szirup, tisztított víz, természetes ízesítő...

Nem szabad elfelejteni, hogy ennek az energiaitalnak is 32mg/100ml a koffein tartalma, és mivel nem Magyarországon gyártják így megtalálható benne a 400mg taurin is. Nem szénsavas így könnyű sokat fogyasztani belőle. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése